Sundhedsordning

En sundhedsordning med Favrskov Dyreklinik v. Dyrlæge Dorte Nyrup og Helle Knudsen fra Den Hele Ekvipage giver dig som ansvarlig et sted at få sparring, råd og vejledning til de sundhedsmæssige aspekter i din stald/rideklub.

”Sundhedsordningen” er din garanti for at tingene ”Går gennem nåleøjet”, det giver dig professionel rådgivning med dokumentation for besøg, tiltag, drøftede emner og evt. behandlinger.

Sundhedsordning er kendt fra landbruget, hvor dyrlægen forestår løbende rådgivning i besætningen med månedlig interval.

Nu kan DU som rideklub, forening eller som privat opstaldningssted få gavn af den samme løsning skræddersyet til hestehold!

Du står ikke længere alene med en vurdering om ”mere eller mindre” foder til en hest, korrekt eller ukorrekt fodring, huld eller tandpleje mv. Det er ikke kun din vurdering, om en hest er stresset, om krybbebidning og anden sterotyp adfærd kan eller bør afhjælpes, hvordan du forholder dig til lovgivningen, og om arbejdsgangene er så optimale, som de kan blive for både heste og mennesker. Undgå diskussionerne i stalden – kom de personlige uenigheder til livs og tag næste skridt til at blive en modig og moderne rideklub med fokus på fremtiden.

Et sundhedsbesøg afvikles på timeløn – dvs. du, bestyrelsen, den staldansvarlige eller andet relevant personale får kort og godt dyrlægen og træneren på tomandshånd, uden at budgettet løber løbsk.

Vi samarbejder naturligvis med stedets øvrige tilknyttede behandlingsdyrlæger, og sundhedsbesøget skal ikke stå i stedet for akutte behandlinger, men anses som supplement og et vigtigt redskab til at imødegå evt. problematikker, før de opstår.

Priser
Kontakt os for uforpligtende prisforespørgsel.

Diagnostisering v. dyrlæge. Varighed er typisk 2-4 timer pr gang – besøgsintervallerne tilrettelægges med jer.

Eks. på typisk struktur på sundhedsbesøg:

  • Gennemgang af stalden/foldene – alle dyr besigtiges uden kropslig gennemgang.
  • Heste taget ud til diagnostisering gennemgåes i stalden, eks. vacciner, eksemer, huldvurderinger og anden ikke-akut problematik.
  • En snak ved bordet eller i stalden om evt andre problematikker, ønsker til vurdering eller viden som vi skal indhente til jer.
  • Udarbejdelse af besøgsrapport og underskrift