Om OS

Rideskolen er ”Det ene ben” og en af hovedaktiviteterne hos Den Hele Ekvipage.

Den Hele Ekvipage

Firmaet Den Hele Ekvipage ApS ejes og drives af Helle Knudsen. Vi har hjemme på det skønne Djursland i lejede faciliteter på Søholmvej 1, Nørager, 8961 Allingåbro.

Den Hele Ekvipage danner rammen om både rideskole, kurser, foredrag og privat undervisning. Vi er den stolte arrangør af DHE træf – en årlig stævnebegivenhed – og vi afvikler ugentlige arrangementer i hele landet med vores mobile DHE Agilitybane (se under undervisning).

Hos Den hele Ekvipage tænker vi hestene først. Derfor råder vi over gode store marker, gangsystem, løsdrift og fast stald. Vores heste holdes videst muligt i en samlet, harmonisk flok, hvor en stressfri dagligdag giver hestene det bedst mulige fundament.

Vi har gode parkeringsforhold til rideskole og kursusafvikling samt opvarmede lokaler og altid kaffe på kanden.

Vi arbejder på flere spændende projekter som lanceres løbende.

Du kan læse mere om vores forskellig projekter på denheleekvipage.com

Mød Teamet

Helle Knudsen er landbrugsuddannet med grønt diplom, har undervist i ca. 15 år, har selv flere heste, hvoraf nogle indgår i rideskolen. Helles passion er at skabe en rideskole, som ikke kun giver eleverne en tryg start med sikkert fundament, men også en skole som kan være forgangsfigur og sætte fokus på udvikling af viden og knowhow i rideskoler generelt.

Frederikke Sofie Hansen er uddannet Psykomotorisk Terapeut og fra foråret 2018 optaget på Blueberry Hill’s uddannelse som Basisinstruktør. Ved siden af har hun selv 3 heste og tilbyder også privat undervisning ude hos kunder og tager også heste i træning og tilridning.

Nanna Laursen er Trænings ansvarlig for elev hestene på Rideskolen. I det daglige forestår hun hestenes træning i tæt samarbejde med underviserne, således hestene hele tiden forsøges uddannet til det niveau eleverne har behov for og samtidigt at der tages højde for evt. tegn på utilpasheder fra hestene i selve undervisningen.
Ud over funktionen som træningsansvarlig arbejder Nanna også med træningsheste fælles med helle og Frederikke. Især Tilridning er en af Nannas specialer.
Nanna er uddannet Horse in Harmony Trainer hos Ute Lehmann.