Mød Hestene

Mød De Skønne Elevheste

ANNABELLE

En skøntastisk låne-shetlænder hoppe på 14 år. ”Anna” spreder glæde og smil uanset hvor hun går på rideskolen … hun har upåklageligt ”gåpåmod” og er altid klar på en oplevelse… Anna’s ”fint nok – jeg ved godt hvad du mener – MEN DU ØVER DIG LIGE OG BLIVER BEDRE IKK?! ”- attitude gør hende til en elsket pony med flair for at holde børnene fokuseret i ridningen… Og så er hun altid vaks og klar på at øge tempoet hvis forslaget bliver bragt på bane…
I flokken er Annabelle vores turbo trold – alene shetter sætter hun med galop og bukkespring fluks gang i helle flokken på ca. 26 heste!
Halvpart er muligt.

FIGARO

Islænderblanding. Alle elsker ”Figa”. Jeg tror, vi skal give ham titlen ”Rideskolens bedste elevhest” – med sine 19 år og tidligere historik som rideskolehest på en lille privat rideskole med rigtig gode værdier, er han en habil herre, som altid står inde for en god oplevelse. Nok ikke verdens mest tålmodige i stalden; til gengæld er han tålmodigheden, selv når det gælder håndtering udendørs og ridning… Altid positiv og klar på at give den fede rideoplevelse uanset om eleven er 4 år eller 25 år! Også en hest med en ”jeg tror, det du mener, er…”-indstilling.
Halvpart er optaget.

GWEN

Vores smukke sorte hoppe. Også Helles private hest som bruges en lille smule i rideskolen. Gwenn har mest erfaring fra skovture, og er en dame man skal gøre sig fortjent til. Hun er genial til agility og trail og er i gang med at lære dressurens kunst og bliver så småt helt skrap til både versader og traversader.
Halvpart er optaget.

MAGGIE

Vores skønne hvide lånepony! Maggie er 15 år og har en fortid som konkurrencepony indenfor dressur, spring og military… Hun er typen som tager dagligdagen i helt stiv arm;) Hun er rolig og påpasselig med alle omkring sig og gir sin mening til kende, hvis man ikke overholder sin del af aftalen. En lidt stille dame som i flokken sætter pris på ikke at blande sig for meget og nyder godt af venskaber med Vasja og med Annabelle.
Halvpart er muligt.

MALCON

Endnu en skøn låne-blandingsvallak som med sine 13 år er en middel erfaren og stabil dreng. Malcon er utvivlsomt flokkens charlatan. Med ”smisk og smøren” sniger han sig ind i hjerterne på både hopperne i flokken men så sandleig også elevrne i rideksolen. Malcon er en meget mild sjæl og elsker at blive hygget om og kan næsten nusses, til der ikke er mere tilbage af ham uden at klage sig!! Med det milde sind er han i gang med både børn og voksne, og især kan han altid lokkes med på en god skovtur.
Halvpart er muligt.

RUD

Fjordhest, 17 år. Rud er fra samme sted som Figaro, og er helt igennem ligeså fantastisk… Rud er dog lidt en ”pigernes ven” og har det med at blive hovedkulds forelsket i specielt én hoppe i den store flok – det gav vældig udfordring for Rud at være på ridebanen mens andre vallakker nu havde fri adgang til hans hoppe – MEN igennem gode beslutninger og gennemtænkte set-ups er det heldigvis lykkedes os at få fantastiske Rud tilbage i elev undervisningen – det er kun enkelte dage indimellem, at han ”tjekker ud” – så bruger vi en anden hest denne dag naturligvis, og træningen indskærpes med ham.
Rud er et fantastisk eksempel på, hvordan det ikke er racen som definerer, hvordan hesten er lydhør, men træningen. Rud er helt fin blød og stabil i 3 gangarter og rides uden bid.
Halvpart er optaget.

VASJA

Stedets store dreng og Helles private hest som indgår i rideskolen. Vasja er blandet Tinker, fjordhest og traver. Som billedet viser en meget smuk herre med krop og drøjde fra tinkeren. Aldeles skøn at ride på og racetypiske gangarter fra fjordhest og tinker, som gør det nemt for urutinerede ryttere at lære gangarterne at kende.
Halvpart er muligt.

ALFRED

Aussie Shepherd/Welsh Springer spaniel født juli 2015.

Alfred bor på gården, han er en meget frisk ung herre med gåpåmod, charme og selvtillid … og meget at lære endnu … F.eks. at man IKKE må løbe med striglerne fra stalden!

Jessie

Ren bordercollie som Helle har fået som omplaceringshund fra hjem i Silkeborg.

Jessie trængte til mere plads og har i den grad tilpasset sig livet på rideksolen! Da hun er omplaceringshund har hun osse lidt lig i lasten og kan derfor ske at gø, løbe tæt på eller ud foran bilerne og hun er ikke verdens mest trygge når det kommer til andre hunde… MEN alt det arbejder vi på! til gengæld er hun mega sej rundt om hestene, forstår et nej og kan køre på.minilæseren når hun er med Helle ude at fodre !

Lille Bjørn

Yngste skud på stammen og Frederikkes hund.

Han vil ofte være med på rideksolen og kan man ikke finde ham skal man blot ledes i de nærmeste vandspand, vand alke, vandpyt eller hvem ved…Mosen når han bli’r voksen … newfoundlænderw ELSKER vand…åbenbart uanset alder !

Halvpart

Som elev i rideskolen er det muligt at have halvpart på en af vores skønne elevheste. Vi finder sammen det bedste valg, og gør, hvad vi kan, for at denne hest også indgår i holdundervisningen med halvparten.

Antallet af brugen af hesten aftales individuelt fra elev til elev, og prisen sættes derudfra indenfor rammerne 500,- til 1500,- kr. pr. måned.

Alle halvparter må træne den pågældende hest indenfor de rammer, de kender fra deres ugentlige undervisning, og der vil være personale på rideksolen til at besvare spørgsmål samt hjælpe ved evt. tvivl eller problemstilling.