I Harmoni Med Skolehestene

Kun for rideskoler og klubber!

I samarbejde med Ute Lehmann har vi samlet mange års erfaring med hestetræning til en systematiseret og brugbar løsning for danske rideskoler og deres personale.

Det er et kendt faktum, at det kan være hårdt, at være rideskolehest. De mange elever og en hverdagshåndtering af mange forskellige mennesker øger hestens generelle stressniveau og påvirker dens villighed, ydeevne og holdbarhed.

Som personale kan man komme til kort, når elever og heste skal gå op i en højere enhed – hestenes samarbejdsvillighed bliver sat på prøve og uvaner kan opstå.

Det kan der laves om på!

Kurset “I harmoni med skolehestene” giver redskaber til en ensartet og dermed mindre stressfyldt håndtering af skolehestene og uddanner det daglige personale, undervisere og bestyrelse til at kunne forebygge uvaner, inden de opstår.

Vi stiller skarpt på den daglige håndtering og lader undervisningen af eleverne være op til jer.

Sammen med jer kan vi optimere jeres skoleheste, så I får mere at tilbyde eleverne.

Kun for bestyrelser, undervisere og staldpersonale:
Vi inviterer til gratis og uforpligtende informationsmøde, hvor vi vil gennemgå kursusindholdet, baggrunden herfor, og hvad I som rideskole kan opnå med skolehestene. Principperne vil blive fremvist med en demo-skolehest fra værtens rideskole.