Heste i Træning og Trailer Træning

I 2018 åbner vi op for, at du kan sende din hest i træning hos os

Heste i Træning

Træningen tilrettelægger vi sammen med dig, og du deltager i træningsforløbet i den frekvens, det kan passe for dig. Undervisning under hestens træningsforløb er inkluderet i prisen.

Vi arbejder med alle typer heste, dog med forbehold for at træning af uønsket adfærd vurderes individuelt. Tilridning og træning af ponyer også muligt.

Træning hos Nanna og Helle bygger på Ute Lehmanns principper, mens træning hos Frederikkebygger på Blueberry Hills principper. I trekløveret nyder vi stor gavn af samarbejde og sparring med hinanden, og det er helt almindeligt forekommende, at vi deltager i hestenes træning på tværs af vores kunnen. Hestetræningen har altid fokus på bløde og klare signaler, moderne indlæringsteori og hestens mentale og fysiske evner.

Vi arbejder altid på at skabe en tilpas og tryg hest, som er afspændt og motiveret for at arbejde med mennesker. Derfor tilpasses træningsforløbene individuelt til hesten, og du vil blive orienteret, hvis noget ændres ud fra den oprindelige plan.

Du er meget velkommen til at besøge os og få en uforpligtende snak før du beslutter dig – kemien skal passe sammen, og du skal føle dig i tryg, hvis du vælger os som trænere for din hest og dig. Det er naturligvis muligt at booke træning hos hhv. Frederikke Hansen eller DHE særskilt iht. dine ønsker.

Hest i træning 1 måned: 5.500,- kr. inkl. opstaldning, hø og mineraler.
Prisen er inkl moms.

Trailer Træning

Der er stadig mange, som ikke helt har fået løst koden til at læsse deres hest problemfrit inden stævnet, før turen med veninderne eller før et dyrlægetjek på klinikken. For ejeren betyder det ofte stor frustration og irritation.

For hesten er det almindeligvis endnu værre. Den oplever det endnu mere frustrerende, den bliver bange, skræmt og ofte meget misforstået! Hesten, som er utryg ved trailerlæsningen, får ikke en optimal start på det den skal ud og udføre. Ergo kan den heller ikke præstere optimalt.

Få styr på trailerlæsningen og få mere kapacitet i både dig og din hest så stævnet, rideturen med veninderne eller turen til klinikken kan foregå ustresset og med fuld fokus på det, som i kom for at gøre!

Undervisningen foregår på hestens adresse.

Varigheden er forskellig, dog oftest 2-4 lektioner fordelt med 1-2 ugers mellemrum.

Trailer træningen foregår som undervisning, hvor du selv inddrages og lærer hvordan du læsser din hest roligt og afslappet, samt hvordan du fremadrettet skal agere hvis en uforudset situation opstår. Træningsøvelserne kan nemt integreres som en del af din hverdag hvorved jeres øvrige samarbejde også styrkes.

Ved undervisning i trailer læsning skal du have en trailer af passende størrelse til rådighed. Traileren skal være koblet på en bil så den ikke kan tippe.

Pris: 500 kr./time inkl. moms + kørsel. 3 kr./km

Det tilstræbes, at en trænings lektion ikke overskrider en time, da både du og hesten skal kunne forblive fokuseret.

Helle Knudsen

Nanna Laursen

Frederikke Hansen