Heste Agility

Saml 12 heste og få en sjov og lærerig dag med DHE’s mobile Agilitybane!

Nu med tilvalgsmuligheder som giver dig mere undervisning og flere muligheder på banen.

Vi har 4 års erfaring med at lave mobile agilityarrangementer i hele Danmark, og som noget nyt i 2018 kan du nu skræddersy arrangementet, så du får optimal udnyttelse af agilitybanen. Vi tilbyder nu en let gennemskuelig og meget fleksibel løsning, så du har mulighed for – ikke kun at få Agilitybanen på besøg – men at kunne kombinere den med teori eller jordarbejde – eller måske endda alle tre ting: teori + jordarbejde + agility – og opnå 10% rabat på den samlede betaling.

Agility og trail med din hest styrker jeres samarbejde, gør dig ekstra opmærksom på din hests signaler OG træner din hests balance, koordinering og mod ! Banen for 2018 har fået ekstra pynt, består af broer, vipper, gardin, skamler mm.

TEORI

Igennem dette valg får du den teoretiske baggrund med ud på Agilitybanen!

2 timers humoristisk, og direkte foredrag hvor du får undervisning i hestens adfærd, moderne indlæringsteori, og ”Aha-øvelser” uden hest.

Forstå hvad din hest kommunikerer med dig, både i hverdagen og på Agilitybanen. Hvordan hjælper du den bedst? Hvornår er det rette tidspunkt at bede om mere, og hvornår er det bedste redskab at give mere tid?

God tid til at besvare spørgsmål og lave koblinger fra teorien til hverdags praksis!

12 personer – pris 200,- kr. pr. person. Inklusiv en gratis plads til arrangøren.

Har du flere eller færre, så kontakt os, så vi kan finde en god løsning

JORDARBEJDE

Igennem dette valg får du optimal udnyttelse af Agilitybanen! Har du haft ”Teori” med, giver jordarbejdet endnu bedre mening – men fortvivl ikke – Jordarbejdet kan også sagtens stå alene – det er helt op til dig!

Du bliver introduceret til ”Horse in Harmony’s” grundpositioner og styrker samarbejdet mellem dig og din hest på agilitybanen og i hverdagen!

Lær din hest at stoppe for et fint og blødt signal, at stå roligt og afventende, at dreje højre og venstre ved det mindste signal. Lær at bakke og flytte bagpart med bløde og venlige signaler, og bliv dygtig til at vise din hest vejen – uden at skulle gå foran;) Sidder disse ting allerede i skabet bygger vi videre med andre øvelser;)

3 hold af 4 heste a 5 kvarters varighed – I overværer de andre holds undervisning og får mulighed for at stille spørgsmål undervejs.

12 heste – pris 225,- kr. pr. hest. Arrangøren har gratis deltagelse.

Ved færre antal heste laves færre hold. Arrangør har gratis deltagelse som den 10. hest.

Har du flere eller færre, så kontakt os, så vi kan finde en god løsning

AGILITY

Nu giver det hele bare super god mening!

Teorien og snakken om hestens adfærd og indlæring gør dig i stand til at træffe rigtig gode valg for din hest.
Øvelserne fra jorden giver jer flere muligheder på banens øvelser, og du kan nu eksperimentere med hvor fine og bløde signaler du og din hest kan gennemføre øvelserne med. 
Har du valgt de forudgående tilvalg kan vi gå direkte i gang på banen, nu skal det hele afprøves – det bliver rigtig sjovt!

Du kan sagtens booke agilityarrangementet uden de to forudgående valgmuligheder, eller du kan vælge agilitybanen sammen med blot et af tilvalgene – det er helt op til dig!

Vælger du banen alene, går de første 15-20 minutter med introduktion og sikkerhed.

Prisen for Agilitybanen er i henhold til nedenstående priskort som inkluderer kørsel, booking af min. 2 hold af 6 heste. Inkl. gratis deltagelse til arrangøren.

Har du flere eller færre, så kontakt os, så vi kan finde en god løsning.

Det Praktiske:

(Priserne på kortet er gældende fra 1.3.2018 og er pr. deltagende hest samt inkl. moms og kørsel)

Hold undervisning, 90 minutters varighed, 6 deltagere. Du vælger antal hold.

Vi ankommer, og bygger bane med hjælp fra min. 2 personer stillet til rådighed af jer. Holdene afvikles med kort introduktion af underviseren og bane gennemgang. Introduktionen tager udgansgpunkt i at deltagerne har gennemlæst det forud sendte intro materiale pr mail! Hvert hold afsluttes med kort evaluering for alle. Alle starter fra jorden og har medbragt udstyr til banen – der vil blive mulighed for ridning i den sidste del af arrangementet.

Der kan bookes fra 2 hold og opefter. Enkelt stående hold efter special aftale da dette kræver at kunne planlægges med anden aktivitet på andre adresser. Har du flere end 2 hold aftaler vi pauser når du booker.

Det er forskelligt til arrangementerne om arrangøren vælger at tilbyde boks/paddock opstaldning eller deltagerne ankommer lige til start og tager af sted igen efter afslutning.

Vi har kun behov for pladsen til at sætte bane op – ingen teorilokale.

HUSK du kan vælge et Kombi-arrangement med Foredrag og/eller jordarbejde.

Hvordan gør du så nu?

.

1: Du kan BOOKE os ved at sende en mail til dhe@denheleekvipage.dk 
Det går hurtigst hvis du samtidigt sender 2-3 mulige datoer du ønsker at booke til arrangement, skriv hvor mange du håber at kunne samle, om du kun vil have agility, eller hvilken kombination du gerne vil booke, lidt om jeres faciliteter, adressen det afholdes på og dit kontakt mobil – så kontakter vi dig enten pr mail eller mobil med detaljerne og hvilken dato det kan blive. Først når du har bekræftet dato mv. er arrangementet booket ☺

2: Du kan læse meget mere om at blive arrangør herunder – god fornøjelse, vi glæder os rigtig meget til at besøge jer!

Hvem kan blive arrangør?

Det kan du, hvis du har mod på at samle en gruppe mennesker, stå for kommunikationen, og opkræve betalingen, og du er fyldt 18 år.

Hvem kan deltage i et sådant arrangement?

– det er ligetil; Agility og Trail er noget for alle!

Vi afvikler arrangementer i privat regi, private opstaldnings steder, klubber og foreninger og har også haft stor succes med at afvikle børn og unge arrangementer i rideklubber med deltagelse af elevhestene.

Ønsker du Børn og Unge arrangement – kontakt os da for særskilt løsning.

Faciliteter?

En ridehal er naturligvis fedt hvis vejret er dårlig – men kan du og din hest være ude kan vi også! Alt vi behøver til agility, er et rimeligt fladt område af gerne ca 20x40 men ved mindre areal opdeles holdene til mindre grupper.

Vælger du at kombinere dit agilityarrangement med enten Foredrag eller Jordarbejde skal vi naturligvis helst kunne sidde samlet et sted uden at fryse alt for meget – men kan I kan vi også!

Så har du ridebane eller græsmark, hal eller stor p-plads, så kan et agility og trail arrangement i princippet afvikles hos dig.

Betaling og aflysning

Som arrangør skal du opkræve betaling fra de tilmeldte. 3 uger før arrangementet modtager du faktura til betaling med konto nr eller Mobilepay. Skulle vi blive forhindret i at afvikle arrangementet refunderes det fulde beløb naturligvis.

Aflysning kan kun ske indtil 3 uger før arrangementet med mindre andet er aftalt