DHE TRÆF 2018, byder alle hesteinteresserede indenfor til 3 dages Træf!

Du kan opleve konkurrencer, udstiller telt, foredrag, demoer, Inspirationsaften, vidensdeling, fælles spisning, bålhygge, natur og masser af skønne heste og glade folk!

Er du til et seriøst, men rummeligt arrangement, hvor hestevelfærden altid kommer forud for konkurrence elementet?

Er Konkurrence ikke vigtig for dig – men det er tilgengæld viden og hygge med vennerne i afslappet miljø?

Har du en hest som er klar til at opleve “byen” i et trygt og professionelt miljø uanset om det er pga dens unge alder eller “gamle lig i lasten”?

Så er DHE træf lige noget for dig.

Træffet er kendetegnet ved at vi mødes og overnatter på pladsen fra Torsdag til søndag (du kan også købe dagsplads til dig og din hest hvis tiden ikke tillader 3 dage)

Forplejningen varetages af vores Cafe, hvor vi alle spiser fælles morgenmad og aftensmad – og køber frokost særskilt.

På dagene afvikles klasserne iht programmet og sideløbende hermed er udstiller teltet åbent og der afholdes demoer og foredrag af spændende fagfolk, som er gratis for alle at deltage i. – Se særskilt begivenhed for “Demo program v DHE Træf”

Hvilke udstillere der er repræsenteret ved DHE træf kan du se på foreningens hjemme side, men vi kan allerede løfte sløret for hestetandpleje, Osteopathi, udstyr og rebgrimer, sadelsmager, hegnssalg, hovpleje og meget mere.

Lørdag aften kulminerer træffet med “Inspirationsaftenen” – se særskilt begivenhed herfor. For dagsgæster skal der købes separat billet.

Deltager du som fuldplads med hest eller uden hest, har du alle begivenheder inkluderet i din billet inkl. morgen- og aftensmad, teltplads til dig selv, og et afmærket område til paddock til din hest.

Bokse kan tilkøbes.

Vi overnatter og hygger igennem efter Inspirationsaftenen Lørdag, og står op til fælles morgenmad søndag samt 2 timers fælles oprydning, hvorefter der er hjemrejse for alle 🙂

Ønsker ud at opleve træffet en af dagene som dagsgæst kan billetten købes i entreen 50 kr/voksen, 25 kr/barn under 12 år.

Læs alt om træffet samt køb din plads på www.foreningen-dhetraef.dk

Vi ses 26.-29. juli 2018 i Nørager på Djursland!!