Amanda formidler Mark Rashids metoder som sætter fokus på vores indflydelse på hesten i form af spænding i muskler, koncentration, overbevisning og fornemmelse i kroppen.

Her arbejdes ud fra begreber som Passive Leadership, Lightness og Softness.

Så kom og få redskaber til at blive en endnu bedre rytter og se hestene udvikle sig fra anspændt til afslappet, eller fra slukket og langsommeligt til opmærksom og energisk. Opdag forskellen på “Lightness” og “Softness”.

Amanda er ligeledes uddannet NLP Master (neuro-lingvistisk programmering), og er en meget dygtig underviser.

Eftersom Amanda tager udgangspunkt i rytteren favner hun mange forskellige discipliner og problemstillinger, lige fra dressur- spring- og western øvelser til stævnenerver.
Amanda arbejder med både hobby- og konkurrence ryttere, forbedring af en enkeltstående øvelse, flow, energi, taktfasthed eller måske præstationsangst hos rytteren, hun arbejder med nervøse og bange ryttere og hun arbejder med ryttere, der har brug for et bedre og mere stabilt fokus.

Kurset foregår på let forståeligt engelsk, og hun er god til at inddrage tilskuerne. der kan tilbydes at oversætte lektionerne 🙂
Læs mere om Amanda på: http://www.amandabarton.co.uk

Pris med hest: 3400 kr. + 150 kr. i opstaldning
Som deltager med hest kan du medbringe 1 tilskuer alle dage for kun 500 kr.

Uden hest: 300 kr. pr. dag eller 800 kr. for 3 dage.

Tilmelding til Helle Knudsen, sms 40523956.

Teoripladsen er din, når betaling er modtaget. Pladsen med hest er din, når depositum er modtaget. Mobilepay til ovenstående – HUSK TEKST: fuldt navn + A.Barton 🙂

Dato: 10.-12. juli 2018
Sted: Den Hele Ekvipage, Søholmvej 1, 8961 Allingåbro
Kurset foregår udendørs, medmindre vejret slet ikke tillader det.

Prisen er inkl. frokost, te, kaffe og kage.